Minäkin ajattelin tästä päivästä lähtien alkaa pitää erään bloggaajan (http://karppikissa.blogspot.fi) tavoin ruokasuunnitelmia tuleville päiville. Olen huomannut, että ainakin arkena luonnollinen syöminen tapahtuu päivän aikana kolme kertaa, välillä kaksi.

Tarkoituksena on yrittää niin painonhallintaa, kuin myös talouden hallintaa ruoan käytön suhteen, vaikka toistaiseksi työssäkäyvä olenkin. Syksyllä menen takaisin kouluun, joten sitä silmällä pitäen tätä ajattelin alkaa tehdä. Töissä käyntiä jatkan kyllä syksylläkin, mutta tulot tippuvat kuitenkin ja toivottavasti myös paino, sitäkin kun on hiljaa hiipinyt (vissiinkin liiallisen tumman suklaan ja juuston syönnin vuoksi..!) takaisin parina viime viikkona. Noh, ei anneta sen lannistaa.

Tavoite olisi siis saada hieman mielenrauhaa ja myöskin rutiinia molemmalla rintamalla.. Olen yrittänyt tätä ennenkin, kuitenkin siinä onnistumatta. Kaloreita toki laskin dieetin alkuvaiheessa ja huomasin, etten saa niitä todellakaan tarpeeksi kylläisyydestä huolimatta. Sitten lisäsin syömisiä, ja nyt näyttää siltä, että olen lisännyt niitä hieman liikaakin..

Näiden syömisten lisäksi tulee juotua vettä (joskus muitakin kylmiä juomia) ja vihreää teetä, sekä käytettyä edelleen HS-lääkkeitä, maitohappobakteereja, Molkosania ja monivitamiinivalmistetta. Yritän pitää niiden nauttimisen melko säännöllisenä.. Näissä salaatti voi sisältää kaikenlaista: erilaisia salaatteja, rucolaa, tomaattia, kurkkua, sipulia, oliiveja.. Kuitenkin kasvispohjaista, kaikki muu mainitaan erikseen. Mutta itse asiaan:

Perjantai 21.6. Juhannusgrillailuja -- Aamulla mantelileipä voilla, Skarppi-näkkäri goudalla, keitetty kananmuna, maitokahvi, pari palaa tummaa suklaata.. Päivällä-illalla: grilliruokaa: halloumia, juustopiirakkaa, salaattia, pari hedelmää, suolapähkinöitä, tummaa suklaata (meni aika reilusti...).

Lauantai 22.6. -- Aamulla reilu pala katkarapu-feta-viherpapu-juustopiirakkaa, maitokahvi. Päivällä broileri-kookoscurrya, salaattia, juustoa jossain muodossa. Illalla kuhaa, halloumia, salaattia.

Sunnuntai 23.6. -- Aamulla mantelileipä goudalla, jogurttia, maitokahvi. Päivällä broilerikiusausta (ohje: http://karppikissa.blogspot.fi/2012/06/broilerikiusaus-karpisti.html). Illalla em. aterioista jääneitä jämiä.