Taas kerran tämmöinen superhelppo ja supernopea herkku, jota en jostain Kumman Syystä ole keksinyt sotkea aikaisemmin.. Tämä on tilaisuuden tullen myös puoli-ilmaista herkkua, mikäli on käynyt metsässä kyykistelemässä ja tehnyt jogurtinkin itse. Käytän itse nykyisin vain suomalaisia marjoja, sillä asialla pelotellaan paljon, vaikka olenkin aikaisemmin käyttänyt myös ulkolaisia marjoja käsittelemättä niitä (hengissä ollaan).

Allekirjoittanut meni tällä kertaa sieltä, mistä aita on matalin.. Tai jota (aitaa) ei käytännössä ole. Siispä saanen esitellä, maailman helpoin resepti, joka koukuttaa:

 

KUNINGATARMARJA-JOGURTTI

 

Ainekset:

AB-jogurttia (maustamatonta ja mahdollisimman rasvaista)

makeutusta (laitoin ripauksen steviaa)

pakastemarjoja (tai tuoreita, joita meikäläisellä ei nyt ollut)

 

Valmistus:

Sekoita jogurtti ja makeutusaine keskenään kulhossa, kaada päälle marjat. Sekoita hyvin ja nauti samantien tai tee kuten meikäläinen, isompi satsi kerrallaan ja jääkaappiin odottamaan aamuherkuttelua!

Mitä rasvaisempaa jogurttia käyttää, sitä paremmin tämä pitää nälkää. Saattaa olla kuitenkin tarvetta lisätä tällöin hieman esimerkiksi maitoa joukkoon (kuten teen itsekin smoothieiden kohdalla, joihin tulee blendattuna siis 10% jogurttia, maitoa, makeutusta ja marjoja).

 

Sara